Sportcarp boilies Pepper Squid
Vaše cena: | od 109 Kč |
Vaše cena po registraci: | od 106 Kč |
Skladem v e-shopu
Stará škola je to čím by se dala definovat kombinace, kterou jsme u tohoto boiliesu použili. Další info
Varianty zboží (7)
Název varianty: | Dostupnost: | Vaše cena: | Cena po registraci: | |
---|---|---|---|---|
ø 18 mm 250 g | Skladem v e-shopu | 109 Kč | 106 Kč | |
ø 18 mm 1 kg | Skladem v e-shopu | 379 Kč | 368 Kč | |
ø 20 mm 1 kg | Skladem v e-shopu | 379 Kč | 368 Kč | |
ø 24 mm 1 kg | Není skladem | 379 Kč | 368 Kč | |
ø 18 mm 5 kg | Skladem v e-shopu | 1 699 Kč | 1 648 Kč | |
ø 20 mm 5 kg | Není skladem | 1 699 Kč | 1 648 Kč | |
ø 24 mm 5 kg | Není skladem | 1 699 Kč | 1 648 Kč |
Stará škola je to čím by se dala definovat kombinace, kterou jsme u tohoto boiliesu použili.
U většiny dnešních návnad najdete snahy o vymyšlení něčeho nového, přelomového… A není to asi úplně špatná cesta, ale podle nás je škoda, že se zapomíná na to, co fungovalo hned od začátku a lidi na to zapoměli. A přesně to je kombinace kvalitních olihňových doplňků a síly a účinnosti černého pepře! I sám náš náčelník se svou partou kamarádů tuto kombinaci úspěšně využíval při svých pionýrských, průzkumních výpravách pod pálavské kopce již začátkem devadesátých let. I již tehdy to fungovalo na výbornou a to nejen na Pálavě! Časem ale přišly jiné příchutě a suroviny, které se staly populárnější a tak se na toto efektivní kombo zapomělo a my jsme se rozhodli mu vdechnout nový život a s ním i napsat nové příběhy u vody s velkými kapry. Asi největším bojovníkem za návrat této kombinace byl náš konzultant Jarda Dvořák, který neustále a pořád dokola dobízel, až nás přemluvil a připravili jsme mu testovací dávku, se kterou jezdil všude možně. A dopadlo to tak, že na jedné vodě pochytal téměř všechny velké ryby z obsádky s třešničkou na dortu v podobě 27,8 kg lysce! Tam už jsme nemohli mít námitky a už vůbec ne pochybnosti o tom, že tento boilies asi fungovat bude :) Základem je samozřejmě olihňová moučka a s ní stejný extrakt a jako jako hlavní atraktor jsme použili Pepper Concentrate. Testy s klasickým mletým pepřem nedopadly zrovna nejlépe a od této, i když na první pohled logické, varianty jsme odstoupili. Museli jsme tedy najít způsob, jak kvalitu atraktivity černého pepře udržet v boiliesu i po vaření a to dlouhodobě, i když budete mít pytlík dva roky doma v garáži. A to se nám přesně podařilo díky zapomenuté surovině, která dobývala Pálavu už v devadesátkách… Navíc jedna tajná surovina, kterou si necháme pro sebe a když k tomu připočteme dnešní moderní procesy výroby, vznikne skvělá nástraha, která bude dobývat i dnešní Pálavu a jsme pevně přesvědčeni o tom, že nejen tu!