BBQ grilovací omáčky Sauces Gift Pack Not Just BBQ
Produkt je dočasně vyprodán
Není skladem
Sada obsahuje: BBQ grilovací omáčka Honey Mustard 510g Blues Hog, BBQ grilovací omáčka Tennessee Red 542g Blues Hog, BBQ grilovací omáčka Original BBQ 582g Blues Hog, BBQ grilovací omáčka Smokey Mountain 537g Blues Hog Další info
Sada obsahuje: BBQ grilovací omáčka Honey Mustard 510g Blues Hog, BBQ grilovací omáčka Tennessee Red 542g Blues Hog, BBQ grilovací omáčka Original BBQ 582g Blues Hog, BBQ grilovací omáčka Smokey Mountain 537g Blues Hog
- BBQ grilovací omáčka Honey Mustard sauce 510g Blues Hog je lahodná s vepřovým a hovězím masem, zvěřinou, rybami, kuřecími křídly, zeleninou a žebry. Zlatá hustá gurmánská omáčka, ve které se mísí sladká chuť medu a pikantní příchuť hořčice. Exotická směs koření vyzdvihuje přirozené aroma uzeného masa. Omáčka Blues Hog Honey Mustard je skvělá jako dip, jako omáčka k podlévání, ale i jako lahodný dresing!
- BBQ grilovací omáčka Original BBQ 582g Blues Hog – omáčka je lahodná s vepřovým a hovězím masem, zvěřinou, rybami, kuřecími křídly, zeleninou a žebry.
- BBQ grilovací omáčka Tennessee Red 542g Blues Hog – omáčka na bázi octa a pepře, která je oblíbená v jižních státech. Omáčku Blues Hog Tennessee Red lze použít jako marinádu, potírací nebo dokonce jako máčecí omáčku. Vynikající na sendviče z vepřového a hovězího masa.
- BBQ grilovací omáčka Smokey Mountain 537g Blues Hog je jedinečná grilovací / dokončovací omáčka, která kombinuje bohatou směs vysoce kvalitních ingrediencí obsažených v Blues Hog Original s přidáním přírodního hickory kouře. Blues Hog Smokey Mountain je vynikající bastingová omáčka pro kuře, žebra, vepřové maso, hovězí maso a lze jej použít v přílohách jako jsou fazole!
- BBQ koření Dry Rub Seasoning Original All Purpose 156g Blues Hog – směs koření Original dry rub působí jako suchá marináda, protože kombinuje jedinečnou směs koření, která vylepšuje přirozenou chuť vepřového masa, hovězího masa, drůbeže, divoké zvěře a zeleniny. Koření Blues Hog Dry Rub je ideální pro grilování, do trouby nebo zauzování. Nejlepší je položit ji na kuchyňský stůl vedle soli a pepře.