Chytil Laktalbumin
Vaše cena: | od 139 Kč |
Vaše cena po registraci: | od 135 Kč |
Skladem v e-shopu
Laktalbumin - syrovátkový protein, zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší např. praskání kuliček při krmení kobrou. Další info
Výrobce: CHYTIL
Záruka: 24 měsíců
Varianty zboží (2)
Název varianty: | Dostupnost: | Vaše cena: | Cena po registraci: | |
---|---|---|---|---|
200 g | Skladem v e-shopu | 139 Kč | 135 Kč | |
500 g | Skladem v e-shopu | 299 Kč | 290 Kč |
Laktalbumin - syrovátkový protein, zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší např. praskání kuliček při krmení kobrou.
Ve vodě částečně rozpustný,lehce stravitelný a vhodný do směsí pro chladné vody.
Při vyšších koncentracích může způsobovat nadnášení kuliček ( výroba pop-up ).
Dávkování: maximálně do 10% suché směsi.